Duits vertalen

Wij vertalen van en naar het Duits. Gaat het om een natuurgetrouwe weergave van de brontekst of om een creatieve vertaling? Ons team bestaat uit Duitse vertalers met allemaal een eigen specialisatie. Alle vertalers zijn native speaker, waardoor u bij Textwerk altijd gegarandeerd bent van een kwaliteitsvertaling.

Welke documenten kunnen wij voor u naar het Duits vertalen?

Iedere tekst heeft een eigen stijl. Tekst ademt persoonlijkheid uit en heeft een doel. Grote kans dat u dit niet wilt laten verwateren wanneer u uw document van of naar het Duits laat vertalen. Daarom waken wij ervoor dat de strekking en het gevoel van de originele tekst in tact blijft. We houden rekening met uw doelgroep. Onze vertalers zijn naast Duits vertalen gespecialiseerd in een vakgebied. Hierdoor weet u zeker dat de terminologieën van het desbetreffende vakgebied op de juiste manier vertaald worden. Elke vertaalopdracht wordt uitgewerkt tot een duidelijk en goedlopend resultaat.

Wij garanderen u kwaliteit

Wij streven naar perfectie en proberen elke vertaling minstens zo goed te schrijven als het origineel. Daarom werken aan iedere vertaalopdracht minimaal twee vertalers. We werken met gespecialiseerde vertaalteams om zo hoogwaardig en doeltreffend te kunnen naar het Duits te vertalen. Elke vertaling wordt gecontroleerd, en waar nodig aangepast door een tweede vertaler. Dit ziet u uiteraard terug in de kwaliteit van het eindresultaat. Heeft u achteraf nog vragen of wilt u wat in de vertaling laten aanpassen, dan kunt u daarvoor uiteraard bij ons terecht.

Offerte aanvragen voor Duits vertalen

Laat uw document naar het Duits vertalen, alleen door native speakers

Bij Textwerk werken wij uitsluitend met native speakers. Deze zijn niet alleen 100% bekend met de Duitse taal, maar ook met de Duitse cultuur. Dit is natuurlijk van groot belang wanneer je teksten zo goed mogelijk wilt vertalen. Duits is bij uitstek een taal waar een één-op-één vertalingen lang niet goed genoeg is. Door alleen met deze native speakers te werken, zorgen wij dat we uw teksten en documenten op in elk opzicht perfect kunnen vertalen. Zo zal de terminologie, toon en stijl van een tekst juist vertaald worden.

Uw tekst naar het Duits laten vertalen tegen scherpe tarieven

Wij streven naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen werken met professionele vertalers met ervaring. Echt goede vertalers kunnen namelijk niet alleen beter naar het Duits vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve werkwijze kunnen wij kwaliteit bieden en tegen lagere tarieven vertalen. Laat uw document daarom naar het Duits vertalen door de vertalers van Textwerk.

Wilt u dat wij uw teksten naar het Duits vertalen? Of heeft u andere vragen op het gebied van vertalen of over Textwerk? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!