Engels vertalen

Engels vertalen, wij zijn er dagelijks mee bezig. Gaat het om Engels als universele taal of is de vertaling bedoeld voor een specifiek gebied? Bij ons wordt uw Engelse tekst vertaald door native speakers die de cultuur kennen en de essentie van de tekst niet uit het oog te verliezen.

Laat uw document naar het Engels vertalen

Textwerk heeft jarenlange ervaring met Engels vertalen. Wij streven ernaar elke vertaling minstens net zo goed te schrijven als het origineel, en waar mogelijk beter. Ons in-house vertaalteam bestaat daarom uitsluitend uit ervaren native speakers. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Hierdoor zijn onze vertalingen niet alleen taal-technisch gezien, maar ook vakinhoudelijk van hoge kwaliteit. Laat u door Textwerk uw tekst naar het Engels vertalen, dan bent u gegarandeerd van kwaliteit.

Talencombinaties waarvoor u bij ons terecht kunt

Textwerk kan van en naar Engels vertalen verschillende talencombinaties, onder andere:

  • Nederlands – Engels vertalen
  • Engels – Nederlands vertalen
  • Duits – Engels vertalen
  • Frans – Engels vertalen

Offerte aanvragen voor Engels vertalen

Voor wie is uw Engelse vertaling precies bedoeld?

Engels als internationale taal:
Natuurlijk is Engels een veelvoorkomende internationale taal, maar lang niet elk land is zo bekend met de Engelse taal dan wij hier in Nederland. Bij het vertalen houden wij rekening te houden met de aard van de tekst en de doelgroep. Zo proberen wij, in samenspraak met u, de beste stijl en woordkeuze te bepalen, zodat u altijd een doeltreffende vertaling ontvangt. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij: handleidingen, websites en brochures gericht op de consument.

Engels vertalen voor een specifiek Engelstalig gebied:
Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. In elk van deze gebieden praten ze Engels, maar nergens is dit precies hetzelfde. Woordgebruik, cultuurverschillen, er zijn talloze kleine variaties. Voor de meeste documenten is het echter van essentieel belang dat wij de tekst tot in detail goed naar het Engels vertalen. Daarom bestaat ons Engels vertaalteam uit native speakers uit diverse gebieden. Zo zal uw Engelse tekst qua terminologie, stijl en toon bij Textwerk altijd perfect worden vertaald.

Laat u teksten naar het Engels vertalen tegen scherpe tarieven

Textwerk hanteert scherpe tarieven. Wij streven naar de beste kwaliteit én naar de laagste prijs. Vaak gaat dit niet samen, maar doordat wij uitsluitend met professionele en ervaren vertalers werken, kunnen wij niet alleen beter naar het Engels vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve en slimme manier van werken, laat u uw document naar het Engels vertalen tegen een scherp tarief, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wilt u uw Engelse teksten laten vertalen door Textwerk? Bent u geïnteresseerd in een andere taal of specialisatie? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!