Frans vertalen

Wilt u documenten van of naar het Frans vertalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaring weten wij dat Frans een bijzonder rijke taal is. Ons vaste vertaalteam vertaalt daarom niet alleen, maar ‘verfranst’ de tekst echt. Daarom zijn wij de beste keuze wanneer het gaat om Frans vertalen.

Het geheim van Frans vertalen

Wist u dat een goede Franse vertaling al snel 25% langer is dan de brontekst in het Nederlands of Engels? Een tekst goed naar het Frans vertalen, vraagt om ervaring. Een fransman is namelijk erg gevoelig voor taal. Een echte Fransman of Française zal een te letterlijke vertaling namelijk meteen door hebben. Wij streven juist naar een vertaling die minstens net zo goed is als het origineel. Daarom werken wij uitsluitend met native speakers. Deze vertalers kunnen de kern van een tekst perfect naar het Frans vertalen zonder dat de lezer door zal hebben dat hij een vertaling zit te lezen.

Frans vertalen door ons in-house vertaalteam

Wij werken bij Textwerk met ons eigen in-house vertaalteam. Dit team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van Frans vertalen. Naast de uitmuntende kennis van de Franse taal zijn deze vertalers ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo kunnen wij documenten waarbij goed vertaalde vaktaal een vereiste is, als geen ander vertalen. Door uitsluitend met deze ervaren en gespecialiseerde vertalers te werken kunnen wij u dus de beste kwaliteit Frans vertalen aanbieden. Bij ons is een vertaling altijd minstens net zo goed als het origineel.

Offerte aanvragen voor Frans vertalen

Native speakers voor de beste kwaliteit Frans vertalen

Frans vertalen moet gebeuren met het gevoel voor de Franse taal. Het is namelijk van essentieel belang om bij het Frans vertalen rekening te houden met de juiste terminologie, toon en stijl. Door ons in-house vertaalteam, dat uitsluitend bestaat uit native speakers, spelen wij hier perfect op in. Deze vertalers kennen door hun achtergrond namelijk alle ins en outs van de Franse taal én cultuur en kunnen daarom als geen ander het juiste gevoel, de juiste toon, stijl én terminologie overbrengen bij het Frans vertalen. Bij Textwerk bent u dus verzekerd van kwaliteit.

Frans vertalen tegen een scherpe prijzen

Wij bij Textwerk streven naar zowel de beste kwaliteit als naar de scherpste prijzen. Dit brengen wij in uitvoering door onze innovatieve en slimme werkwijze. Door uitsluitend met ervaren specialisten te werken op het gebied van Frans vertalen kunnen wij uw teksten en documenten beter en sneller vertalen. Hierdoor bent u bij Textwerk niet alleen gegarandeerd van de beste kwaliteit Franse vertalingen, maar ook van uiterst scherpe prijzen.

Heeft u verder nog vragen over Frans vertalen? Of heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over andere talen of specialisaties? Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u altijd graag!