Cv vertalen

Een curriculum vitae is uw visitekaartje naar een bedrijf toe. Een goed cv mag daarom niet achterblijven, evenals een foutloze vertaling. Naast het vertalen optimaliseren we tevens het orginele cv, gratis. Voor een eerste indruk heeft u uiteindelijk maar één kans, daarom kiest u voor Textwerk!

Uw cv vertalen door ervaren specialisten

Uw curriculum vitae zal de eerste indruk zijn die recruiters en werkgevers van u krijgen. Daarom is het van essentieel belang dat u een duidelijk en foutloos cv presenteert. Bij Textwerk begrijpen wij het belang van een goed cv en daarom besteden wij uiterste zorg en aandacht aan de vertaling ervan. Bij Textwerk werken wij enkel met ècht goede vertalers met verstand van zaken. Dit ziet u zeker terug in het resultaat. Niet voor niks zijn onze vertalers dagelijks bezig met cv’s vertalen.

Wij doen meer dan alleen vertalen

Bij Textwerk kunt u natuurlijk terecht voor een goede vertaling van uw cv. Naast het vertalen bieden wij u echter meer. Onze vertalers streven er namelijk altijd naar om de vertaling nog beter te schrijven dan het origineel. Wanneer dit mogelijk is kunnen zij die verbeteringen, als u dat wilt, uiteraard ook doorvoeren in uw originele curriculum vitae. Dit is natuurlijk helemaal gratis. Door deze service bevestigd Textwerk het aanbod van de hoogste kwaliteit cv vertalingen.

Offerte aanvragen voor het vertalen van uw cv

Wij zorgen dat u zich onderscheidt

Uw cv zal bij Textwerk altijd vertaald worden door een native speaker van de doeltaal. De vertaler is bekend met de normen en waarden van de desbetreffende cultuur, waardoor er ten alle tijden voor de juiste terminologie en toon gekozen wordt. Daarnaast weten onze vertalers door hun kennis en ervaring niet alleen een juiste vertaling te leveren, maar ook een helder en krachtig document. Hiermee zal u eerder opvallen en een betere indruk achterlaten bij uw mogelijke nieuwe werkgever.

Naar welke taal wilt u uw cv laten vertalen?

Bij vertaalbureau Textwerk kunnen wij uw cv vertalen naar elke door u gewenste taal. Zo vertalen wij naar het, EngelsDuitsFrans maar ook naar vele andere talen. Bij Textwerk zal uw cv, zoals vermeld, altijd vertaald worden door een native speaker van de doeltaal. Daarnaast zal deze vertaling nog eens gecheckt worden door een tweede vertaler. Ook deze vertaler zal uw doeltaal als moedertaal beheersen. Laat daarom uw cv vertalen door de gespecialiseerde vertalers van Textwerk.

Laat uw cv vertalen tegen een scherpe prijs!

Uw cv vertalen doen wij bij Textwerk niet alleen goed, maar ook tegen een scherpe prijs. Door onze slimme werkwijze en ervaren vertaalteam op het gebied van cv vertalen, kunnen wij uw vertaling sneller en dus goedkoper opleveren. Hierdoor profiteert u bij Textwerk van de hoogste kwaliteit voor een goede prijs.

Wilt u dat onze experts uw cv vertalen? Of heeft u andere vragen betreffende cv vertalen of vertaalbureau Textwerk? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!