Tarieven

Wij bij Textwerk hanteren voor het vertalen van teksten drie tarieven. Deze tarieven bepalen wij voornamelijk op basis van de gewenste vertaalsnelheid en hoe groot de tekst is die wij moeten vertalen.

Moeten wij met spoed iets voor u vertalen, dan zal u dit iets meer kosten dan het reguliere tarief. Wanneer wij echter iets langer de tijd hebben om uw document te vertalen en het een wat grotere tekst betreft, dan profiteert u bij ons van het dal-tarief. Dit kan, zeker bij wat grotere teksten, al snel oplopen tot een aanzienlijk voordeel op uw factuur. Hieronder is een duidelijk overzicht te vinden van onze tarieven.

vertaalbureau-vertaaltarievenVraag hier een vrijblijvende offerte aan

De bovenstaande tarieven zijn, zoals wij dat zeggen, “all-in tarieven”. Dat houdt in dat alle extra service die wij bieden zoals de proofreading, diverse grondige controles en overige werkzaamheden allemaal bij de bovenstaande prijs zijn inbegrepen. Net zoals bij andere vertaalbureaus zijn onze tarieven exclusief BTW.

Onze vertaaltarieven


Dal-tarief
, 8ct. per woord
Dit tarief kunnen wij u bieden wanneer wij langer de tijd hebben om uw tekst te vertalen. Wij hanteren dan drie dagen opstarttijd en vertalen ongeveer 1000 woorden per dag. Wij kunnen dit tarief alleen aanbieden voor teksten met minimaal 5000 woorden.

Regulier tarief, 10ct. per woord
Dit is ons reguliere vertaaltarief. Bij dit tarief hanteren wij één dag opstarttijd en vertalen ongeveer 2000 woorden per dag.

Spoedtarief, 11ct. per woord
Heeft u een vertaalopdracht die met spoed vertaald moet worden? Bij Textwerk kan dat. Wij beginnen direct met vertalen en vertalen meer dan 2000 woorden per dag. Wij hanteren dit tarief als wij uw tekst binnen 24 uur moeten vertalen of als wij meer dan 2000 woorden per dag moeten vertalen.

Wilt u meer informatie over onze tarieven? Of heeft u andere vragen op het gebied van vertalen of over Textwerk? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!